Toggle Menu

Части за лаптопи

Нови части за лаптопи от screen.bg

Когато имате нужда от бърза поправка на лаптоп, ремонтът му не е толкова сложен, ако сте си набавили нужните части за лаптопа. Първоначално може да предположите погрешно, че повредата на лаптопа – това е невъзстановим процес. Разбира се, преди да закупите части, е необходимо да се направи диагностика на неработещото устройство и вече точно да се определи причината, за да се препоръчат взаимозаменяеми части за лаптоп.

Клиентите, които искат да инвестират минимални средства в ремонт, сами поправят лаптопа си, купувайки необходимите резервни части от нашия каталог. По този начин спестяват време, необходимо за ремонта, както и допълнителните разходи за подмяната им. Така че за вас е изгодна покупката на части и компоненти за лаптоп, ако се нуждаете от нискобюджетен ремонт на вашия лаптоп.

Какви части предлагаме в нашия магазин?

Може да се отговори кратко на този въпрос с една дума: всякакви! В асортимента са включени: Матрици/дисплеи за лаптопи, LCD кабели, вентилатори, клавиатури, панти, букси, захранващи адаптери и много други. Така че повредата на лаптопа – това е една малка неприятност, която ние можем да отстраним за кратко време.

Можете да откриете части практически за ремонт на всякакви лаптопи: Samsung, HP, Asus, Acer, Toshiba, Lenovo и други. Ако сте повредили своя лаптоп, който съвсем наскоро се е появил на пазара, ние ще се постараем да поръчаме за вас частта и да я доставим на склад.

Ремонт и подмяна на части за лаптоп без нерви

Нашият онлайн магазин ще ви помогне в различни ситуации:

 • Ако случайно сте разлели кола на клавиатурата, копчетата са залепнали и не работят;
 • Ако при доставка на лаптопа е имало падане;
 • Ако по време на буря е имало късо съединение;
 • Ако сте повредили матрицата, дисплея и тя е престанала да показва изображения.

Този списък може да бъде продължен, тъй като проблемите с лаптопи винаги са много, защото това е технически сложен продукт. За вас това няма да бъде проблем ако знаете къде можете да си купите необходимите части за ремонт.

Нашите плюсове:

 1. Имаме резервни части за различни модели лаптопи;
 2. Имаме добри цени на частите за лаптопи;
 3. Ние даваме гаранция за нашите продукти;
 4. Можете да поръчате специфична част;
 5. Получавате компетентни съвети за закупуване на продуктите;
 6. Предлагаме смяна на резервни части ако имате нужда от такава;
 7. Разполагаем с количества на склад.

Ако често ремонтирате лаптопи или сте колеги със сервизен център, който се нуждае от чести доставки на части, то тогава покупката при нас ще е удобна поради складовите наличности, които поддържаме.