Toggle Menu

Матрица Toshiba Satellite L775 | 17.3" - Дисплей

Матрица Toshiba Satellite L775 | 17.3" - Дисплей
Производител: Toshiba
Код на частта: Toshiba Satellite L775
Цена: 165,00 лв.
Не разполагаме с такава матрица

Точно този продукт не е наличен или е с описателна цел. Предложените части са 100% взаимозаменяеми и можете да изберете, която и да е от тях според цена, параметри и дазайн.

Инфо: Дисплей за Toshiba Satellite L775 L775D с размери на екрана 17.3 инча и гланцирана повърхност. Матрицата е с резолюция 1600:900, 40 пинов конектор и LED подсветка. Извършваме експресен ремонт в сервиза ни, където подобни монтажи се правят в присъствието на клиента. За повече информация, онлайн чата на сайта (долу в дясно) или телефоните за контакт.

Размер на матрицата: 17.3 инча, HD+, широк, 16:9

Модел: Toshiba Satellite L775

Вид на екрана: Гланц

Резолюция: 1600:900 пиксела

Конектор: 40 пинов

Подсветка: LED

Гаранция: 6 месеца

Ремонт на Toshiba Satellite L775-15T

Извършихме ремонт на Toshiba Satellite L775-15T в сервиза ни. Лаптопа пристигна със счупена матрица. Притежаваме дисплеи за модела на склад и извършихме монтажа експресно, пред клиента, в рамките на 25 минути.

Демонтиране стария дисплей на Toshiba Satellite L775

Преди да започнем монтажа, задължително сваляме батерията и захранващия кабел! Премахваме декоративните тапи и развиваме винтовете на предната лайсна. Откачаме безела от щипките и го сваляме. Развиват се винтовете държащи дисплея за шините и матрицата се поставя да легне. За да ни е по-удобно за работа откачаме и кабела на камерата. Премахва се LCD кабела и счупената матрица се отстранява.

Монтиране на новата матрица Toshiba Satellite L775

Монтажа на новия дисплей започва с наставяне на лентовия кабел и захващането му с тиксо. Матрицата се поставя между шините й и се завиват държащите я винтове. Намества се кабела на камерата. Преди да сме поставили безела можем да включим лаптопа за кратък тест. Сваля се защитното фолио от екрана и предната лайсна се щраква към капака. Завиват се винтовете и се поставят декоративните тапи. На финала, поставяме батерията и пускаме лаптопа за тест.