Toggle Menu

Монтаж / смяна на матрица дисплей екран на лаптоп

Монтаж / смяна на матрица дисплей екран на лаптоп
Производител: Сервиз
Код на частта: монтаж
Цена: 50,00 лв.
Свържете се с нас за поръчка

Точно този продукт не е наличен или е с описателна цел. Предложените части са 100% взаимозаменяеми и можете да изберете, която и да е от тях според цена, параметри и дазайн.

Извършваме експресна смяна на дисплей, матрица или екран за лаптопи от всички марки - Acer, HP, Lenovo, Asus, Dell, Samsung, Toshiba, в присъствието на клиента, за около 20-30 минути. Основното ни предимство пред конкуренцията е минималното време за изпълнение. Държим на склад матрици за почти всички марки и модели лаптопи. Имаме дългогодишен опит в тази сфера, предлагаме само най-доброто от водещи производители като Chimei Innolux, AU Optronics, Samsung, LG. Когато пристигнете в сервиза, започваме веднага като може да гледате всяка една манипулация, която се прави на машината! Лаптопи за този вид ремонт не се оставят за следващ ден, а се ремонтират веднага. При невъзможност да ни посетите на място, не се притеснявайте работим с куриерска фирма Еконт Експрес. Получаваме, поправяме и изпращаме обратно с наложен платеж в повечето случай на същия работен ден в който сме получили лаптоп.

Цена за ремонт на матрица / дисплей

Информация за ремонта, наличност на дисплеи и точна цена може да получите в онлайн чата (долу в дясно) / тел: 0876 341414 или 0892 320140. За конкретна оферта, се нуждаем от точния модел на лаптопа.

Адрес на сервиза: София, кв. Дружба 2, бл. 228, вх. 1, ет. 13, карта и още описание

Цена на услугата: 30 лв. / цената не включва резервни части /

Цената е за стандартен монтаж - разглобяване на горния панел, който е захванат с винтове или щипки.
В случай, че, за да се смени матрицата, е нужно да се нагрява корпуса или да се разглобява целия лаптоп - цената е различна и се обявява на място в сервиза!

Видеа с правени от нас ремонти, на които демонстрираме как се сменя матрица на лаптоп в сервиза ни!

Toshiba Tecra S11-160

 

Samsung NP300E5X

 

 

Dell Inspiron 5521

 

 

Acer Aspire 5750G

 

 

Lenovo G500