Toggle Menu

Смяна на дисплей

Ремонт или подмяна на дисплей / матрица / екран на лаптоп.

Ако за зла участ сте счупили дисплея на лаптопът, не се притеснявайте ние поддръжаме на склад нови дисплеи за 90% от лаптопите, които се използват в България. Ние сме директен вносител и при нас условията, бързината и качеството са най-добри. Качеството е високо, защото тестваме всеки един продукт преди да го продадем. Разполагаме с огромна база данни и дори по телефона за 2-3 минути ще ви дадем точна цена за Вашия модел лаптоп. Препоръчваме да изпозвате онлайн чата долу в дясно, защото е най-удобно и за Вас и за нас.

Какво да направите ако имате лаптоп със счупен дисплей и искате да го ремонтирате в нашия сервиз.

Като начало предполагам, че цената на ремонта е най-важна за Вас. При нас цените са най-евтини в цяла България за съизмеримо качество. Ние продаваме само най-добрите дисплеи Клас А+ и не правим компромис с качеството. В сайта ни има много продукти и понякога е трудно да се ориентирате. Постоянно въвеждаме нови модели лаптопи с цел да е по-удобно да се ориентирате за цената. Ако все пак не намерите, нужния дисплей можете да се свържете с нас по три начина:

Долу в дясно в онлайн чата - Ще получите отговор до минути на Вашия въпрос. Там сме от 9 до 19 от понеделник до петък.

По телефона 0876341414, 0892320140 . Препоръчвам да използвате чата вместо телефона.

или чрез формата за контакт. Ако направите запитване във формата за контакт ще ви отговорим до 1 час след запитаването, ако е в работен ден. Много са редки случаите, когато трябва да се отвори лаптопа за да се види какъв дисплей има вътре.

След като сте установили какъв дисплей има вътре в лаптопа следва подмяната му. Цената за ремонт в нашия сервиз е 30 лв. Става за 20-30 минути максимум, ако няма някакви усложнения. Съветвам Ви, колкото и лесно да изглежда в клиповете, които могат да се намерят в интернет все пак да го направи професионалист. Ако сервизният техник не е професионалист може да се счупят много щипки на горната лайсна и след това капака да се отваря, могат да се счупят местата където пантите се захващат за задния капак. Ако сте забравили да махнате батерията при демонтажа и след това при монтажа на новата матрица може да се получи леко късо и да дефектират както видео чипа на лаптопа, така и матрицата. Ако нямате опит не можете да върнете лентовите кабели на местата им при пантите и след това до няколко месеца в следствие на отваряне и затваряне на капака те дефектират. Има още доста грешки, които могат да се направят, така че отново Ви съветвам да се доверите на специалисти.

След като са извършени горните две стъпки следва да проверите качеството на монтираната матрица. В нашия сервиз винаги предоставяме лаптопа за проверка след монтажа и съответно преди да заплатите. Нямаме притеснения, защото тестваме предварително всяка иматрица за пикселни дефекти, тъмни петна или други дефекти.

Гаранцията на новата матрица / дисплей е 6 месеца. Всеки лаптоп минал през нашия сервиз получава и стикер с нашите координати и телефони за връзка. Ако случайно дисплея прояви дефект в гаранционния срок ние ще го отстраним безплатно. Към момента за 3 години нямаме нито едни гаранционен проблем, което е признание за нашия труд и професионализъм.

Ако извършите монтажа в нашия сервиз ще получите няколко допълнителни услуги включение в цената за монтажа:

  1. Ще проверим хард диска за бед сектори или очаквани скорошни проблеми. Това е важно защото за да се счупи дисплея е имало някаква случка с лаптопа. Често той е в работещо състояние и хард диска е възможно да е повреден . В този случай ще можете да разберете това превантивно и да свалите ценна за вас информация преди тя да се е загубила безвъзвратно.
  2. Ще направим дисгностика на охладителната секция на лаптопа. Ще ви кажем имате или не нужда от почистване на охлаждането, смяна на термопаста и термо пад.
  3. Ако по време на монтажа/демонтажа забележим някакви проблеми ще ви предложим вариант за отстаняване.