Toggle Menu

Доставка

Доставка:

Поръчките направени на SCREEN.BG се доставят от куриерска фирма. Могат да бъдат доставени на Вашия адрес или пък в офис на куриерската фирма / до поискване / . Начина за доставка се уговаря при поръчката. Цената на доставката е според ценовите листи на куриерските фирми.

Срок за доставка:

Основната куриерска фирма с която работим е Еконт Експрес. За повечето населени места осигуряват доставка за следващия работен ден след изпращането на продукта. Обикновено ние изпращаме продуктите още на същия ден на поръчката, стига той да е работен. За тази цел е добре поръчката да се направи до 15:00 часа. Ако правите поръчка след този час е възможно тя да бъде изпратена на следващия работен ден.

Опаковка:

Всяка пратка, която изпращаме е подходящо опакована веднъж с аеро фолио и второ отгоре с велпапе с цел да се запази здрава при транспорта.

Застаховка:

Всяка изпратена от нас пратка се изпраща със застраховка "Обявена стойност" , която гарантира, че продукта ще бъде доставен в състоянието в което е изпратен, а именно напълно функционален и здрав. Когато получавате продукт от нас е задължително да го отворите и проверите в присъствието на куриера. За тази цел в товарителницата е посочена услугата " Провери преди да платиш" . Ако не се възпозвате от възможносста да проверите пратката в присъствието на куриера, то няма да имате възможнот да направите рекламация на по-късен етап, ако случайно пратката е повредена при транспорта.