Toggle Menu

Как да поръчам

Процедура за поръчка( най-лесната която сте правили досега с автоматична регистрация )

1. Изберете нужната резервна част.

(добре е да ползвате търсачката, която се намира най-горе в средата. Ако търсите клавиатура за Acer Aspire 5740 в търсачката просто напишете 5740 или Acer 5740. Ще се появат всички части за този модел който имаме и ще можете да изберете точната част. )

2. Ако статуса е: "НАЛИЧЕН ЗА ИЗПРАЩАНЕ", то значи прoдукта със сигурност е наличен.

 (Повечето сайтове за части за лаптопи са прекупвачи и не разполагат със стоки на склад. Затова когато искате да купите нещо често се случва да го нямат след като сте поръчали. При нас това не е така. Пише ли че продукта е наличен значи спокойно поръчайте и ще го получите. )

3. Натискате "КУПИ".

4. Отваря се страница с кошница за пазаруване. Там натискате "ПОРЪЧКА".

5. Отваря се прозорец в който ако сте частно лице попълвате 4 полета, а ако сте фирма 6 полета. Освен това се попълват и адреса за доставка или офиса на еконт.

 (След като попълните данните се създава автоматична регистрация, за която автоматично получавате потвърдителен мейл. За самата поръчка отново получавате потвърждение по мейла. )

6. Следва да се съгласите с условията за ползване и да натиснете "ПОТВЪРДИ"

Готово, ако поръчката е дошла при нас до 15 часа в делничен ден се изпраща на същия ден. Ако е след 15 часа на следващия работен ден.

(В случай че резерваната част за вашия лаптоп трябва да пристигне при вас на следващия работен ден, то е задължително да направите поръчката преди 15 часа. Ако я направите по-късно не е гарантирано че ще смогнем да я изпратим на същия ден. Често изпращаме поръчки направени и след 15 часа стига да имаме физическа възможност. )